Pěkný den

Jsem ráda,že jsi tu

25 července, 2020

Příběh mého života

Blog jsem založila v roce 2006 tehdy jsem se učila poznávat svět počítačů od té doby jsem s menšími přestávkami vášnivou blogerkou. Blog beru jako takový můj zápisník kde najdu vše co jsem zažila vytvořila a tak. Poslední dobou jsem propadla kouzlu photo filtru a tvorbou obrázků. Protože blog končí a mě se z blogováním nechce skončit pokračuji zde, nehodím spoustu práce a strávených hodin u počítače jen tak za hlavu tak jedu dál. 
Jak šel život:
Tak už to v životě chodí bohužel ať chceme nebo ne někdy se musíme přizpůsobit životním situacím, které přinese život. Bydlela jsem  v Teplicích v obci Proboštov v domě se zahradou a pejskem. Bohužel osud tomu chtěl jinak a já jsem stála před rozhodnutím a velkou změnou. Musela jsem se  odstěhovat z domu, který pro mne znamenal opravdový domov a zázemí a zároveň začít podnikat. Odstěhovala jsem se z malé obce Proboštov u Teplic do nedalekého Ústí nad Labem do domu, který začal být mým domovem a zároveň sídlem mého podnikání.
Takže sbohem Teplice,




Další část životního příběhu

V Ústí nad Labem jsem bydlela od roku 2009 v domě mých rodičů, kde jsem měla zároveň i sídlo podnikání. Dům jsem začala postupně rekonstruovat a zároveň rozjíždět podnikání, rekonstrukce se dařila,ale velmi pomalu a stále jsem narážela na malé prostory a velmi mi chyběla zahrada, proto jsem se rozhodla po necelých deseti letech dům prodat a koupit dům s velkou zahradou v obci Letov u Podbořan.
Takže sbohem Ústí.


Životní příběh pokračuje
V roce 2017 jsem koupila domek v obci Letov okr.Louny.Dům je velký a má velkou zahradu. Zde po všech těch peripetiích a hledání se jsem našla nový domov.Mám malé hospodářství,slepičky, kozičky,zahradu. Mám ráda když si můžu utrhnout svojí zeleninu a nasušit svoje bylinky.Když se mi slepičky odvděčí za mojí péči a snesou vajíčko tak to jsem opravdu moc ráda. Začala jsem pěstovat levanduli protože miluji její vůni a líbí se mi vytvářet různé dekorace,založila jsem si malé levandulové políčko,které se mi letos odvděčilo neskutečnou krásou a omamnou vůní rozkvetlé levandule.Zde na blogu zveřejním fotky co vše z levandule tvořím a nejen to určitě vás seznámím s mou tvorbou jsem tvořivý člověk a vše musím vyzkoušet.Naučila jsem se vše ze zahrádky zpracovávat nejen v kuchyni. 








 



Moje básně

Když mám špatnou náladu nebo je mi smutno napadají mě různá slůvka,která do sebe někdy zapadají jako mozaika a vznikne básnička.






Myšlenky
Mé myšlenky projdou mi hlavou,
najednou přejdou do srdce
tam rozkvetou a časem se
rozplynou.
Jako bílá mlha nad krajinou.
Nikdo je nevidí,nikdo je nechytí,
Možná se někde schovají a časem
Se zas objeví.


Svítání
Svítá……rodí se nový den.
Jsem šťastná až vyjdu jen tak ven,
Bosá,projdu se ranní rosou a
Ptáčkové budou ni zpívat nad
hlavou


Báseň
Když nemůžu spát a noc je
Ještě dlouhá,napadají mě
Myšlenky a mění se v slova.
Řadí se za sebou jako korálky
A já skládám je a píši na řádky.
Až budou tyto řádky napsány
Vznikne báseň s milými slůvky.




SEN
Měla jsem krásný sen,
byl teplý letní den,
šla jsem loukou rozkvetlou,
ranní rosou pokrytou.
Slunce hřálo a mně se zdálo,že
V dálce vidím tebe

LÁSKO MÁ



Lásko má
Lásko,lásko zastav se na chviličku.
ohlédni se,volám tě,chci tě mít,
pokusit se tě zastavit.



Podzimní básničky


Podzim
Stromy se halí do zlaté barvy
Ptačí hlas pomalu utichá,
Nastáva podzim,kdy příroda pozvolna
Usíná.




Podzim
Listí padá ze stromu,dráčci rozpustile poletují nad zemí
Podzim krášlí přírodu barevnou paletou stromů,
Léto už šlo spát, nastává tajemný čas